Fabrika e Mermerit dhe Granitit

Terrastone Kosova si një nga fabrikat më inovative dhe më të avancuara, të Mermerit, Granitit dhe të gjithë gurëve natyral.

Kompania Jonë

Terrastone Kosova si një nga fabrikat më inovative dhe më të avancuara, është fabrika e vetme e cila për herë të parë në Kosovë sjell një linjë prodhimi automatike në përputhje me standardet më të fundit në prodhimin e Mermerit, Granitit dhe të gjithë gurëve natyralë.

Çfarë bëjmë ne

1. Mermer

Mermer cilësor me të gjitha vendet me stil dhe dizajn unik

2. Granit

Granit cilësor me ngjyra të ndryshme dhe cilësi të dizajnit.

World Wide Export

Terrastone Kosova eksporton produkte me cilësi të lartë që përfshihen në pothuajse 20 vende të ndryshme, si Amerika, Lindja e Mesme, Evropa, Azia Qendrore dhe Lindja e Largët.